Пастата се приготвя за около 3 минути като бързото варене не допуска нишестето, което се отделя при варенето да се реабсорбира в х
Go Pasta се намира в сърцето на София (на завоя на Ул. Раковски с ул.Рачо Димчев). Ние сме ентусиазирани любители на здравословното хранене и избрахме да правим домашна паста, която е вкусна, здравословна и бърза за приготвяне. По примера на Марко Поло, който пренесъл пастата от Китай в Европа, ние искаме да споделим тази идея с вас в София. За приготвянето на пастата използваме два вида италиански брашна брашно „тип 00”, което е без глутен и пълнозърнесто брашно от твърда пшеница (семола). Пастата се приготвя за около 3 минути като бързото варене не допуска нишестето, което се отделя при варенето да се реабсорбира в храната и по този начин елиминираме една от причините за тлъстеенето. Към момента имаме 4 форми на пастата – букатини, фетучини, фусили, пене и 9 домашно приготвени соса, а за завършек поръсваме с пармезан или кашкавал по ваш избор.