РЕКЛАМА
Сешоари
ВХОД
ПОСЛЕДНО РЕГИСТРИРАНИ
Female


Години: 43
Male


Години: 33
ПРИЯТЕЛИ
Gudasoft.com www.gudasoft.com
ТЯ и ТОЙ с Николета nicoleta@kvartala.bg » Как да го накарате да се влюби във вас
Normal_cuore

Как да го накарате да се влюби във вас?
Да обичаш и да съумееш да накараш някой да се влюби в теб, в крайна сметка се свежда до способноста да получаваш любов. Повечето хора са се научили да дават, но не умеят да получават. Причините за това са различни.

Вярата, че това е начина да спечелим мъжкото сърце(това не е) защото виждаме, че другите жени го правят, но дълбоко в себе си чувстваме неудобство и страх от това да получим любов. Мъжете в действителност се отдръпват, когато получават повече отколкото дават. В началото на всяка връзка вие постоянно мислите за него и цялото ви внимание е съсредоточено върху него, променяте плановете си и единственото, за което мислите е той. Това е напълно нормална реакция и няма нищо лошо в това, ако успеете да контролирате емоциите си в такав момент и те да не определят поведението ви.Описание на картинката Мъжете се отличават от жените в това отношение и твърде бързото и скорошно скъсяване на дистанцията ги кара да се чувстват в капан.Вие не бихте искали да излагате на опастност връзката си, проявявайки се като лепка или зависима.Освен това, когато го засипвате с внимание, вечери, подаръци и винаги променяте плановете си, за да прекарате повече време с него, това го кара да мисли за вас, като за майка и приятел вместо да се засилва емоционалното му желание за вас.
Затова, колкото и да ви е трудно, съберете всички сили и продължете с типичните си ежедневни занимания, включително излизане с приятели, посещение на фитнеса, уроци по танци и всичко онова, което сте правили преди той да се появи в живота ви.
Описание на картинката

Накарайте го да се чувства важен. Въпреки че на пръв поглед, тази тактика може да изглежда напълно противоположна на първата, то това подчертава необходимостта от поддържане на балансирано поведение.. Въпреки че никой мъж не иска да се яви като отчаян или нуждаещ се, той не иска да се чувства, незначителен. Можете да постигнете това без да нарушите предният съвет. Когато сте с него, изключете мобилния си телефон. Бъдете точни за дати, срещи и часове. Върнете му обаждането в рамките на разумен период от време. Запомнете, нещата за които говори по време на среща и го попитайте за тях по време на следващата ви среща. Любезноста ще ви позволи да му покажете, че той е важен за вас.

Бъдете интригуваща. Той не би ви поканил на среща, ако не ви намираше за очарователна. И все пак женският инстинкт да споделяме прекалено много твърде скоро започва да работи.Нормално една жена да иска да внесе повече увереност в новата си връзка, въпреки това, ако отношенията ви се задълбочат, ще имате целият си живот да се справяте с реалностите на живота.В началото, поддържайте известна доза мистерия, като не му казвате всяко малко нещо за вас и вашето всекидневие. Не лъжете, но разбира се, не бързайте да разкривате душата си за всичко и всички.

Описание на картинката Не прибързвайте с физическата близост. Не забравяте, че мъжете са ловци, а ловците обичат да преследват дивеча си. Давайте стъпка по стъпка. Нека нещата се развиват постепенно. Това ще ви позволи да се опознаете по-добре и да изградите доверие по между си. Обсъдете личните си планове за бъдещето. Отделете време, за да научите какво всеки един от вас наистина иска като отделна личност. Много често, ние започваме отношения, които са обречени на провал, просто защото всеки от партньорите иска нещо много различно от живота. Това може да доведе до недоволство и огорчение, както и до принудителни компромиси. Ако и двамата знаят какво иска всеки от партньорите от самото начало, имат много по-добъри шансове за развитие на отношенията.
Не правете предположения. Не си мислете, че вашият партньор ще бъде на разположение да ви съпроводи до дадено място без да сте го попитали. Не му се изтърсвайте по време на работа и не му ходете на гости без да сте се убедили предварително, че е удобно. Дори винаги да е твърдял така и да ви е дал ключ от къщата си, проявете добри маниери и се обадете, редно e да го уведомите, че имате намерение да го посетите. Другото е проява на грубо отношение и неуважение към личните му планове.

Опознайте го. Много често, ние сме твърде заети със себе си в стремежа си да се уверим, че сме остроумни, красиви и интересни, ние забравяме, че нашият партньор е също човешко същество. Не е нужно да заучавате списък с нещата, който той харесва, но трябва да имате представа за неговите интереси и предпочитания, за настроенията и страховете му. Познавайки партньора си като цялостна личност, ще ви позволи да се справите с недостатъците му и проявите разбиране. Това ще е от голяма важност по време на цялата ви връзка.

Бъдете себе си. Това е най-важната любовта тактика. Вие няма да сте в състояние да поддържате една илюзия завинаги, така че в крайна сметка ще трябва да излезете чист. Ако сте го накарали да се влюби в една илюзия, той ще бъде разбираемо ядосан и разочарован. Нека знае коя сте от самото начало и никога не се извинявайте за това, че сте себе си. Той ще ви уважава много повече за това, че сте била честна..
Описание на картинката

photo-forum.net

Очевидно е, че няма гаранция, че тези любовна тактика ще работи във всяка ситуация. Понякога човек просто не се интересува от Вас. Тези случай трябва да бъдете в състояние да се оттеглите елегантно и да продължите напред…


2011-03-25
Николета Цанкова, снимки: ehow.com; my.opera.com
КОМЕНТАРИ Влезте в своя профил за да можете да добавите коментар
Няма коментари.