РЕКЛАМА
Сешоари
ВХОД
ПОСЛЕДНО РЕГИСТРИРАНИ
Male


Години: 32
ПРИЯТЕЛИ
Gudasoft.com www.gudasoft.com
СРЕЩА С КРАСОТАТА kvartala@kvartala.bg » Вино за красота
Normal_wine

Много хора знаят, че чаша червено вино на ден е полезна за здравето и настроението, но малко жени се сещат, че виното може да помогне и на тяхната кожа.

Ако втривате редовно червено вино в кожата на корема и гърдите си, то последните ще станат много по-еластични.

Природата е надарила щедро гроздовете с цяла група от органични вещества, които регулират кръвното налягане и нивата на холестерола. Помагат при възпаление, защитават ни от инфаркт, инсулт, забавят растежа на туморите, дори и частично потискат вируса на детския паралич и херпеса. Тези вещества се наричат полифеноли. Попадат във виното от кожата и семената на гроздето. Една от групите полифеноли подобрява еластичността на кръвоносните съдове и укрепва капилярите, понижава риска от вътрешен кръвоизлив. Други ни защитават от разрушаването на белтъка колаген, основно вещество, от което са изградени съдовете ни, кожата и тъканите.

За да имат гладка и красива кожа, древните римляни вземали вани, в които добавяли младо червено вино.
Описание на картинката

Гърците пък го смесвали с екстракти от треви и го втривали в кожата на лицето и тялото, за да придобият красив силует и свеж тен на лицето.
Винотерапията помага при корекции на фигурата и решаване на проблеми с целулита.
Ефектът на оздравителните и козметични методи, прилагани във винотерапията, се дължи на съчетаването на уникалните елементи, открити в гроздето, с природна минерална вода. Тя се насища с екстракти и масла от гроздови семки, екстракти от винени дрожди, червено вино, танин, полифеноли, есенции от различни лекарствени растения и треви и се използва за вани и подводен масаж с цел отслабване, подобряване състоянието на кожата и подмладяване.
Описание на картинката

Концентрираният екстракт от гроздови семки възстановява разрушените колагенови влакна, подхранва, изглажда и подмладява кожата.
За повишавне на имунната защита на организма, за по-добрата обмяна на веществата се препоръчват масажи с ексфолиращ ефект, а също така и в съчетание с масажи със студено пресовано масло от грозде. Съчетанието от наситените етерични масла от гроздовите семки, екстрактите от дрожди, червеното вино, танина, полифенола, есенциите от различни целебни билки и растения е широко използвано за вани и подводни масажи.


2011-03-25
www.kvartala.bg, снимка:liveinternet.ru:fotobank.ru
КОМЕНТАРИ Влезте в своя профил за да можете да добавите коментар
Няма коментари.