РЕКЛАМА
Сешоари
ВХОД
ПОСЛЕДНО РЕГИСТРИРАНИ
Female


Години: 43
Male


Години: 33
ПРИЯТЕЛИ
Gudasoft.com www.gudasoft.com
ТЯ и ТОЙ с Николета nicoleta@kvartala.bg » Има ли размерът значение?
Normal_size_matters_box350

THE SIZE - Има ли размерът значение? *It’s not the meet it is the motion, It’s not the meet it is the emotion, It’s not the meet it is the way you make my heart beat!* Всеизвестен факт е, че мъжете винаги се са притеснявали за размера на мъжкото си достойнство. Това винаги е било и си остава много чувствителна тема за тях. През последните години бяха направени многобройни изследвания по този въпрос, както сред мъжете, така и сред жените, за да се даде най-накрая окончателен отговор на въпроса дали размерът е от значение и до колко. Интересен е фактът, че според експертите провели тези проучвания, това няма никакво значение за успеха на мъжете сред жените. Канадски учени са установили, че мъжете се интересуват и притесняват за размера много повече отколкото жените. Друг интересен факт е, че само 15% от жените се интересуват от продължителността, а за 20% е важна дебелината, за останалите това не е от значение.

Описание на картинката

Друго изследване направено сред 800 мъже от целият свят показва,че средният размер на мъжкият полов член е 14 см. Според подобно изследване направено сред жени се оказва, че за 82% от тях качеството на свършената работа е много по-важно от количеството, както и че личната хигиена е от огромно значение. Един изкъпан и добре миришещ мъж се оказва много по-прилекателен от просто надареният.

the size
В заключение се оказва, че това дали вълшебната пръчица на мъжа е 12 см. или 20 см. не е това, което я прави вълшебна. Тайната се крие в начина й на употреба. Научете се да предразполагате пратньора си, опознайте го и всичко ще бъде наред.
И като за край трябва да се добави още един факт, че проучване направено след 50 000 хетеросексуални мъже и жени показва, че 85% от жените са доволни от размерите на партньора си, докато само 55% от мъжете са доволни от собствените си размери. Не може да не отбележим, че това видимо показва, колко по-критични са мъжете. Това е още едно доказателство, че жените имат за какво друго да си мислят, освен за размерите на мъжа с когото са.
Така че, мъже, не позволявайте мислите за размера на мъжкото ви достойнство да съсипе вечерта ви.
По-добре насочете мислите си в някоя по-креативна посока. Описание на картинката
И не забравяйте, че добрите художници рисуват прекрасни картини с различни по размер четки, но добрата четка, не прави художника по-добър! Или иначе казано на кьопав майстор инструментите са му криви.


2011-04-04
Николета Цанкова
КОМЕНТАРИ Влезте в своя профил за да можете да добавите коментар
Няма коментари.