РЕКЛАМА
Сешоари
ВХОД
ПОСЛЕДНО РЕГИСТРИРАНИ
Male


Години: 32
ПРИЯТЕЛИ
Gudasoft.com www.gudasoft.com
СРЕЩА С КРАСОТАТА kvartala@kvartala.bg » Педикюрът
Normal_pedicure

След продължителното носене на затворени обувки през студените месеци, краката имат нужда от специални грижи. Старателно направеният педикюр ще придаде добре поддържан вид на ходилата.
Сами изберете дали да отидете при специалист, педикюрист или да направите необходимото вкъщи. Ако изберете вторият вариянт, накиснете краката си във ваничка с топла вода за 15 минути и тогава преминете към отсраняване на излишното от тях. Използвайте едра пила за петите и по- финна за ноктите. Накрая нанесете лак и изчакайте добре да изсъхне.

Описание на картинката

Няколко съвета за вашите крака за всеки ден:

СУТРИН: Измийте стъпалата със сапун, най-добре с пилинг ефект. Ако нямате навика да вземате контрастен душ и да обливате със студена вода цялото си тяло, то направете изключение поне за краката. Хладката вода най-добре от всякакви други средства тонизира кожата, нормализира кръвообращението и като цяло подобрява самочувствието на човек. Ако ви мъчат повишено потоотделяне и неприятна миризма на краката, могат да ви помогнат специални дезодориращи хигиенни средства и елементарна профилактика. Най-елементарното е след обливането на краката те добре да се подсушат и да се напудрят с талк или даже с бебешка пудра.

ВЕЧЕР: След като се приберете вкъщи, не се втурвайте веднага в кухнята да приготвяте вечерята! Полегнете си, като си вдигнете краката нависоко, подпирайки ги на стената. В това положение трябва да останете поне 15 минути. Това ще осигури отток на кръвта и ще ви спаси от разширени вени.


2011-04-16
квартала, снимка lifestyleideas.net
КОМЕНТАРИ Влезте в своя профил за да можете да добавите коментар
Няма коментари.