РЕКЛАМА
Сешоари
ВХОД
ПОСЛЕДНО РЕГИСТРИРАНИ
Male


Години: 32
ПРИЯТЕЛИ
Gudasoft.com www.gudasoft.com
СРЕЩА С КРАСОТАТА kvartala@kvartala.bg » Домашни италиански рецепти за красота
Normal_waterdrop_beauty

Домашни италиански рецепти за красота

Предвид настъпилата световна криза бабините рецепти за красота, които публикуват все повече италиански издания, се базират на стягащото действие на киселото мляко, на хидратантния ефект на меда, на подхранващото действие на сезонните плодове, на пречистващото и предпазното за кожата действие на зехтина, пише dariknews.bg.

Като маска с бързо възстановяващ еластичността на кожата ефект се препоръчва сместа от 1 лъжица мед, 1 лъжица прясно мляко, 1 лъжица брашно. Оставя се 15 минути върху лицето, след което се изплаква.

рецепти за красота

За почистване на черните точки от лицето пък е подходяща маската от парче варена тиква и 1 лъжица прясна сметана – оставя се за половин час, след което се изплаква.

Срещу мазна кожа пък се препоръчва маска от 1 лъжица мед и 1 лъжица пресен доматен сок – оставя се 20 минути и се изплаква.

Срещу много суха кожа – маската се прави от козе масло. След това се намазва лицето с нея и се оставя да действа 20 минути.

Против бръчки се препоръчва маска от 1 варен картоф и 1 лъжица кисело мляко. Тя се оставя 20 минути, след което се изплаква с хладка вода.

Срещу сенки под очите се прилага маска от 1 жълтък, 1 лъжица цветен мед, 1 лъжица зехтин, 1 лъжица прясно мляко. Престоява 10 минути, след което се изплаква.

Като почистваща маска за лицето се използва 1 чаша прясно мляко с листа от мента.


2011-05-01
www.kvartala.bg, картинка:black67.blogspot.com
КОМЕНТАРИ Влезте в своя профил за да можете да добавите коментар
Няма коментари.