РЕКЛАМА
Сешоари
ВХОД
ПОСЛЕДНО РЕГИСТРИРАНИ
Female


Години: 43
Male


Години: 33
ПРИЯТЕЛИ
Gudasoft.com www.gudasoft.com
"ИЗБЯГАЙТЕ" от МАМА mama@kvartala.bg » Детайли от живота на "малкия град"

Здравейте,
казвам се Таня,
аз харесвам едно момче, но той излиза всяка вечер с различни момичета от квартала и после всички коментират и се смеят. Може би това е проблем на малкия град, аз съм от Тетевен и всички знаят всичко за всеки. Срамувам се да изляза с него, защото после всички ще ме подиграват, че съм поредната. Да му кажа ли, че това е проблема или да изляза с него? Може и да не се е влюбвал и затова да не може да е с едно момиче. Напоследък ми пише смс-и всеки ден, казва, че само за мен си мисли. Нормално ли е да излиза с други, ако е влюбен в мен?
Таня

Здравей, мила Таня…

Познавам до детайли живота на “малкия град”… Аз също съм родена и отраснала на подобно място. Една “Главна улица”, по която всички минават и се перчат, а отстрани дузина клюкарки ти лепват поредния етикет или съчиняват следващата интрига, която дълго ще бъде повод за разговори в скучното ежедневие. На подобно място да се влюбиш означава проблеми, а не прекрасни емоции и чувства, които напират в теб… Това е причината, поради която непрекъснато се криех и не споделях с никого кое е момчето, което ме вълнува и което открадна сърцето ми на 16… После, когато станах на 18, загубих ума си по един хубавец, който подлудяваше всички момичета в града… Около него винаги имаше антураж от поне 4-5 девойки, които бяха на разположение. Това наистина ме отчайваше. Когато споделих с една съученичка, тя ме обяви за луда и ме разнесе из цялото училище… А после, после ирониите на живота ни събраха на един купон, на който той не се отдели от мен… Никога няма да забравя злобните погледи и хихикания, залозите, кога точно ще ме зареже. Излизах с това момче две години, преди аз да го оставя заради любовта на живота си…
Искам да съм срещу теб сега, за да мога да те прегърна и успокоя и да ти напомня колко прекрасно, вдъхновяващо и велико нещо е любовта… Ти си благословена с подобни чувства и единственото, което мога да те посъветвам е да се отдадеш на тази магия и да затвориш сетивата си за скептиците около теб…. Момчето, в което си влюбена е точно пред теб и те чака…. Няма как да разбере, че го харесваш ако не споделиш с него, ако не се разкриеш напълно… Разбира се, съществува и риск да се окажеш нещо мимолетно за него, но как ще разбереш ако не рискуваш. Никога не мисли за “другите” момичета в живота на мъжете, които харесваш…. Те нямат никакво значение… Всяка жена е напълно уникална, по своему красива и впечатляваща, съблазнителна и завладяваща, дръзка, нежна… Може би именно ти ще си тази, която ще го омагьоса и плени завинаги… Няма “други”, когато сте ти и той… И не се страхувай да обичаш, защото това прави хората пълнокръвни и живи, това придава смисъл на живота, дава криле и те изпраща в приказни паралени реалности… свят, в който чудесата са възможни… И накрая искам да завърша това писмо с една мисъл на поета Ники Джовани – " Ние обичаме, защото това е единственото истинско приключение." Попътен вятър в приключенията ти, мила Таня…:)


2011-06-29
мама
КОМЕНТАРИ Влезте в своя профил за да можете да добавите коментар
Няма коментари.