РЕКЛАМА
Сешоари
ВХОД
ПОСЛЕДНО РЕГИСТРИРАНИ
Male


Години: 32
ПРИЯТЕЛИ
Gudasoft.com www.gudasoft.com
СРЕЩА С КРАСОТАТА kvartala@kvartala.bg » Банските 2011
Normal_victoria_s-secret2011-6

Независимо дали на море, на басейн или на планина ще прекарате почивката, ето нашата помощ за избор на бански за дамите.
Все пак когато говорим за мода сред банските костюми е необходимо да се наблюдават световните модни подиуми. Това лято са изключително популярни банските в искрящи светли и набиващите се на очи бански.
Описание на картинката
Цветовете, които са в сила и тази година са жълто, розово, светло зелено, лилаво и синьото.
Модерни са и банските в пъстри животински щампи. Моделите са разнообразни – бикини, цял бански или бански без презрамки, това Вие ще решите. Важното е да сте в крак с модните тенденции – пъстри и атрактивни бански костюми за плажа през лято.
Описание на картинката
Разбира се черното си остава класика и много секси, така че, ако имате любим такъв, смело можете да покорявате плажовете с него!

Плажни аксесоари
Плажната визия изглежда завършена само когато сте подбрали подходящите аксесоари.

Слънчеви очила
Слънчевите очила са не просто красив аксесоар на лицето, но и предпазват очите ви от слънчевите лъчи и от появата на нежелани бръчки.
Шапки
Най-модерни са шапките от естествени материали като лен или памук. Добре е да подберете шапката със стила на банския си.
Чехли и джапанки
Малко вероятно е някоя жена да отиде на плажа с високи токчета, а и не е добра идея. За пясъка са по-подходящи сандалите и джапанките. Модерни сега са гумените пантофки и сандали.
Плажна чанта
Модерни тази година са големите чанти, а цветът трябва задължително да е в хармония с шапката и джапанките.
Плажна рокля или туника
Дрехата, която слагате върху банския, е крайният завършек на плажната ви визия. Тази година на мода са роклите от леки материи – ефирни и цветни.
Описание на картинката
Бижута
Златото не е добра идея за плажа, а и нагрят метал от слънцето може да ви изгори кожата. Пластмасовите гривни, обици и гердани са не само шик, но и много практични. Модерни са също цветните гривни от плат и цветните конци.

И най- важният аксесоар, който непременно трябва да носите е УСМИВКАТА! Хубаво лято от нас!


2011-07-16
www.kvartala.bg
КОМЕНТАРИ Влезте в своя профил за да можете да добавите коментар
Няма коментари.