РЕКЛАМА
Сешоари
ВХОД
ПОСЛЕДНО РЕГИСТРИРАНИ
Female


Години: 43
Male


Години: 33
ПРИЯТЕЛИ
Gudasoft.com www.gudasoft.com
ТЯ и ТОЙ с Николета nicoleta@kvartala.bg » Не бързайте да признавате любовта си!
Normal_heartfelt_love_letter

Американски учени са установили, че мъжете не трябва да бързат да признават любовта си към своята избраница. Според тях жените просто няма да им повярват.
Експерти от Университета в Масачузетс препоръчват на мъжете да разкрият сърцата си не преди да са изминали три месеца от връзката. Но дори и тогава жената поставя под съмнение подобно признание. Представителките на нежния пол смятат, че е нужно много по-дълго време, за да бъдат убедени в сериозността на чувствата на своя избраник.
Доскоро обяснението в любов беше сигурен начин мъжът да впечатли жената. Днес обаче модерните жени трудно ще се развълнуват от нежни слова, твърдят френски сексолози.
Оказва се, че вричането в любов е не просто отживелица, ами чак досада за представителките на нежния пол.
Така ако си решил да очароваш някоя жена, не е добра идея да пишеш стихове, в които възхваляваш синевата в очите й или вятъра в косите й.
Според резултати от наскоро направена анкета, вместо да постигнеш близост, ще отблъснеш жената в 40 % от случаите.
В днешно време сякаш любовните връзки траят едва няколко години. Какво е обяснението за тази промяна? Преди години изборът на половинка се е свеждал до родния град/село и най-много до близките населени места. Сега, благодарение на технологиите, човек може да търси своя партньор из целия свят. Допреди години бе срамно да се разведеш, а в днешно време се приема като нещо напълно нормално и очаквано.
Описание на картинката
Днешните мъже и жени нямат желание да правят компромиси в името на любовта, те често смятат, че промяната на черти в техния характер заради любимия човек си е чисто “въртене на малкия пръст” и именно заради това доста връзки се разпадат – уж заради несходства в характерите. Повечето прясно влюбени двойки твърдят, че щастието на единия е щастие и на другия, но това се оказват празни приказки.

Когато една влюбена жена е изоставена от мъжа на мечтите си, тя преодолява раздялата чрез пазаруване. Обажда се на най-близките си приятелки и докато обикалят магазините, обсъждат приключилата й връзка, като често обсъждат бившето й гадже. Мъжете пък се хвърлят в серия от свалки и любовни приключения.

Съществува и раздяла, която е желана и от двамата партньори. Обикновено и мъжът, и жената дълго време след това не се впускат в нова сериозна връзка, а имат краткотрайни секс авантюри.
Описание на картинката
Американски учени са стигнали до извода, че на продължителността на брака влияе не само съвместимостта на характерите, но и теглото на съпрузите.
Изследванията продължили 4 години и в тях участвали 170 души до 35 години. Те записвали на всяка половин година размера на теглото си и степента на удовлетвореност от брака.
Оказало се, че щастието в брака зависи от теглото на двамата съпрузи. Но най-крепки били отношенията в двойката, в която теглото на мъжа превишавало теглото на жената.


2011-08-05
www.kvartala.bg
КОМЕНТАРИ Влезте в своя профил за да можете да добавите коментар
Няма коментари.