РЕКЛАМА
Сешоари
ВХОД
ПОСЛЕДНО РЕГИСТРИРАНИ
Female


Години: 32
Male


Години: 34
ПРИЯТЕЛИ
Gudasoft.com www.gudasoft.com
ЗЛИТЕ ЕЗИЦИ » Татянски чиклит (леко политически)
Normal_spipaha-trima-pri-opit-za-krajba-na-bilbord-15545

Чиклит e нов литературен жанр. Името му идва от английската дума за пиле (“чикън”) и от “литература”. Звучи екзотично, но към чиклит вече се числят доста световни бестселъри. Като цяло жанрът обхваща творбите на млади неомъжени мацки, които пишат за себеподобни и за проблемите на градската жена в един (все още) патриархален мъжки свят. Дамите споделят професионални драми и трудности във връзките си, като естествено наблягат на последните.

Татянски чиклит (леко политически):

Седейки днес пред поредния омазан с боя билборд си мисля за мишките и за мишкуването… и си се чудя, ей така, седейки в нивата пред билборда, колко малко (никакво вероятно) достойнство трябва да имаш, за да не се осмелиш да застанеш лице в лице с опонента си…
някой платил на някой 50лв да метне един плик с бронз върху един доста скъп билборд – това е мизерията на дребните душици!!! да пази Господ, да не се превърнем в такива!

Болно ми е и ми е мъчно за случващото се, но от друга страна се забавлявам изключително много, щото тя квато държавата, такъв и народът! Кат ни управляват недоучили пожарникари, ние кви да сме, освен тъпанари, мизерници и скапаняци?!
Това е средата на чиклита, очаквайте продължение като си преглътне кака злобата:)))


2011-10-07
Татяна
КОМЕНТАРИ Влезте в своя профил за да можете да добавите коментар
Няма коментари.