РЕКЛАМА
Сешоари
ВХОД
ПОСЛЕДНО РЕГИСТРИРАНИ
Female


Години: 33
Male


Години: 34
ПРИЯТЕЛИ
Gudasoft.com www.gudasoft.com
Астростудио с Рали » Венера в Стрелец – Разкрепостяване до 26 ноември
Normal_th_syrce

Венера навлезе в знака Стрелец до (26 ноември)

Венера в Стрелец – Разкрепостяване

Венера навлезе в знака Стрелец, с което драмата и страстта на Скорпиона ще се изпарят за миг. Изведнъж ще ни залее вълна на ентусиазъм, радост и желание да се втурнем непринудено с главата напред в нови приключения и авантюри. Венера в Стрелец носи наслада, забава, тя е оптимистично настроена и много широко скроена….
Свежият полъх на непринудения Стрелец ще ни стимулира да забравим за емоционалните си проблеми, за болка или гнетящото огорчение, да вдигнем глава и да продължим с оптимизъм и вяра със себе си и в света напред. Дори и да сме били наранени Стрелецът ще ни вдъхне кураж ще ни помогне с голямото си сърце да простим и продължим, търсейки нови и интересни възможности, които ще ни обогатят и помогнат да придобием нова и различна опитност.
Венера в Стрелец е артистична и екстрoвертна, притежава неустоим чар и магнетизъм, което ще ни зареди и вдъхнови. През този период ще имаме нужда да се разгърнем и да покажем най-доброто от себе си. Ще имаме нужда да усетим свободата и вдъхновението да бъдем такива каквито сме, да прескочим границите на морални бариери и предубеждения, за да се свържем с истинските и значими стойности в живота. Сега животът е цветен като дъга и интересен като детска игра. И няма нещо, което да спре ентусиазмът и желанието ни да преоткрием истинското себе си и да го заявим пред света. Този транзит ще ни срещне с много интересни и ексцентрични хора, които ще ни обогатят с техния опит и с тения потенциал.


2011-11-03
Ралица Сърцанова
КОМЕНТАРИ Влезте в своя профил за да можете да добавите коментар
Няма коментари.