РЕКЛАМА
Сешоари
ВХОД
ПОСЛЕДНО РЕГИСТРИРАНИ
Female


Години: 33
Male


Години: 34
ПРИЯТЕЛИ
Gudasoft.com www.gudasoft.com
Астростудио с Рали » Каква ще е 2012 за зодиакалните знаци? Какви сме според зодията си?
Normal_zodiac

Излизаме от кризата! Според Източния хороскоп 2012 година е година на Дракона, на черния воден Дракон. Тя ще започне на 23 януари 2012 и ще свърши на 9 февруари 2013 година.
Това е година на победи и успехи.

Овен
21 март – 20 април
2012г- очакват Ви положителни промени

Овенът е много грижлив и обича да помага. Той е чистосърдечен и дружелюбен.
Лошото при Овена е, че е твърде прибързан и разпилява енергията си само към много цели, след което често взима грешни решения. Друг голям проблем на Овена е неговият егоцентризъм и прекалена гордост, което обяснява тираничното му поведение към близките.
Най-лош вариант: На Овенът трудно му се отдават простите неща. След като създаде семейство не трябва да му се поверява управлението на финансите, защото бързо харчи, взима заеми и трудно ги връща. Пада си по алкохола и солените шегички. Ако е в добра форма може да спретне здрав скандал по незнайна причина.

Много са педантични по отношение на финансите си. Нищо не биха направили без да получат адекватно заплащане, но в същото време не забравят и своите дългове. Можете да дадете заем на Овните без никакво безпокойство – ще го върнат в точно уговорения срок, че даже и с лихвите. Ако шефът ви е Овен не се надявайте на авансово плащане за извършената от вас работа. Благодарение на вродения си чар и обаяние Овните успяват да отбележат различните празници и годишнини със сравнително евтини, но много практични подаръци. Готови са да похарчат повече само за най-близките си и за хора, които много обичат. За тях домът и семейството са изключително важни и се стремят да създават усещане за изобилие. Овенът е много организиран, знае цената си, както и цената на парите въобще. Склонен е да обсипе обекта на желанията си със скъпи подаръци.

Овните са експанзивни и не са нужни много усилия за да ги предразположите към секс. Ако веднъж провокирате страстите му, достатъчно е по-често да му попадате пред погледа, за да поддържате тонуса. Овните обичат да правят секс на светло и с отворени очи.
За Овена особено важни са началото и края на целия процес, може да не е продължително, но трябва да е често – ако не 3 пъти на ден, то поне всеки ден. Повечето Овни са хипер-сексуални.
Овенът е активната страна в секса, дори в кулминационния момент не забравя собственото си АЗ и толкова много се увлича, че физическото удоволствие изпреварва духовното. Сексуалната игра при него протича бързо и даже при 2-рия и 3-тия път продължава да е бърз и поривист. Той е толкова активен, та създава впечатлението, че ще получи инфаркт още преди да е завършил действието. Мъжете издават неподобяеми стонове, а жените много често си присвояват мъжката роля. Марс управлява Овена и той се стреми да заеме челно място и в леглото. Сам избира партньора си и го атакува с различни тактики – внезапно или по обиколни пътища.
Овенът обича разнообразието в секса и обича да му говорят мили думи по време на акта. Силно се възбужда от мека светлина и нежна музика. По-добре е да започнете любовната игра по-късно, когато Овенът вече ще е изразходвал част от безграничната си енергия.
Ако Овенът ви заподозре в изневяра, ще започне да ревнува и за да се предпази най-вероятно пръв ще ви иневери. Ако искате да избегнете подобна ситуация, напомняйте му по-често за чувствата си, придружавайте го винаги и навсякъде и го оставяйте да споделя проблемите си.

Телец
21 април – 20 май
2012г.- очакват Ви спокойствие и стабилност

Телецът е миролюбив и добронамерен, умее да се концентрира и лесно постига целите си. Идеите, които дава отначало изглеждат незначителни, но скоро става ясно, че влияят в много по-широк мащаб. Телецът може убедително да измъкне парите от всеки джоб.
Основни недостатъци на Телеца са инат, безразличие и егоизъм. Телецът губи позиции, когато се бави с решенията си и не използва момента. Освен това Телецът трудно свързва материалното и духовното, секса и емоциите.
Най-лош вариант: Скъперник, който се старае да изглежда щедър. Събира и трупа не това, което му трябва, а всичко, което може. Държи се като собственик. Властва над семейството си по най-брутален начин, макар че изглежда кротък и сговорчив. Не вярва на никого. Не полага големи усилия да чете и да обновява информацията си, но за всичко си има собствено мнение, което счита за единствено правилно.

Телецът държи първенството по отношение на парите – той никога няма да пропусне печалбата си и няма да похарчи всичко. Обича да живее в комфорт. В същото време, по отношение на ежедневните си нужди Телецът не е капризен – умее да се наслаждава на съвсем обикновени неща.
Той е щедър към близките си. Ако отношенията ви с Телец са в достатъчно напреднал стадий, можете да поискате от него всичко. Това няма да го затрудни, а напротив, ще се почувства щастлив от това, че можете да разчитате на него. Дори и да не сте съвсем близки с Телеца, никога не му казвайте, че нищо не ви трябва, защото ще го лишите от възможността да изрази чувствата си. Представителите на земните зодии изразяват емоциите си по земен начин – с подарък или като ви доставят някакво удоволствие. Оставете ги сами да изберат нещо за вас и ще останете изумени от вродения им стил и усет за естетика и хармония.

Доста време и усилия ще ще ви трябват, за да вкарате Телеца в леглото си. От една страна той е много влюбчив, от друга – взискателен.
След като Телецът ви забележи ще трябва доста да се потрудите – да поддържате разговор на достатъчно високо ниво на различни теми, да покажете добро чувство за хумор и светкавична мисъл преди да се оформят съвместни планове за близкото бъдеще. Телецът не обича спонтанния секс, той предпочита спокойно да избере подходящото време и място, да си вземе душ, да се разположи удобно и едва след това е готов да приеме ласките ви. Не се впуска в излишни акробатики и фантасмагории, но за това пък ще се развихря дълго и елегантно. Телецът има нужда от постоянна близост, нежност и целувки. Трябва да чувства топлината на тялото ви, трепета на ръцете ви.
Телецът не е склонен към изневяра. Към подобна постъпка може да го провокира само и единствено поведението на партньора му – капризи, непрекъснато променящи се настроения, прояви на отчуждение или на прекалено обсебващи емоции. Ако искате да задържите дълго време Телеца постарайте се да бъдете максимално добронамрени и искрени. Телецът високо оценява проявите на лоялност в труден момент. Ако приемете трудностите стоически и без да мрънкате, ще можете да разчитате на Телеца до края на дните си.

Близнаци
21 май – 20 юни
2012г- очакват Ви радостни събития

Близнаците действат не просто лесно, те действат успешно. Мислят бързо, забелязват фактите многопосочно, имат перфектна памет и ораторски способности.
Близнаците са неорганизирани, разсеяни, непостоянни. Негативизмът им е понякога взема връх. Втурват се към нещо, стигат до изтощение и им трябва доста време за възстановяване. Трябва да отпочиват.
Най-лош вариант: Вечното дете. Има неповторимият талант да преувеличава. Захваща се едновременно с няколко неща и ги захвърля недовършени, сменя си мнението по-често от гащите. Като тръгне за някъде, докато стигне, забравя за какво е тръгнал. Ако искате целия град да знае какво мислите – споделете го с Близнак.

Близнаците просто умеят да „правят” пари. Те са родени далавераджии и от далеч подушват кое може да им донесе печалба. Но така както ги печелят, така ги и харчат – с размах! Няма Близнак, който да не може да измисли поне 10 „сравнително законни” начина да ви измъкне парите. И ако не си отваряте очите на 4 ще го направи, докато се усетите.
В началото на всяка своя романтична връзка Близнакът е способен да похарчи целият си месечен доход, че даже да влезе и в дългове само за да изглежда по-значителен и по-благополучен отколкото всъщност е. Кога ще се справи с тази финансова травма е съвсем друг въпрос.
Най-добър партньор за Близнака е човек с минимални потребности и то не само, защото той обикновено няма постоянни доходи, а защото според него най-важното семейно задължение е непрекъснато да се спретват купони, където да изтича семейния бюджет.

Можете да впечатлите Близнака само, ако имате завидно самочувствие, ако не му обръщате внимание или реагирате на закачките му с пренебрежение, ако не взимате инициативата в свои ръце и даже видимо да не го забелязвате. За Близнаците това е непоносимо и те започват да се въртят наоколо ви като истински сателити докато не се окажете в леглото им.
В секса харесват експериментите и разнообразието. Харесва им да ги докосвате „в движение”, дългите любовни игри, еротичните масажи и нежни отнесени разговори в свободното време, където вие сте предимно слушател. Трябва да го държите в напрежение, за да не ви изневерява. Сигурността убива тонуса на Близнака и той губи интерес към съответния обект.

Рак
21 юни – 22 юли
2012г- ще сте посветени на семейството

Раците имат покровителствено отношение към хората. Проявяват съпричастност при поява на проблеми и търпение в екстремни моменти. Те са грижовни, благоразумни и трудолюбиви.
Основен недостатък на Рака е, че не може да проведе никакъв разговор, ако съществува и най-малка вероятност неговото мнение да бъде отхвърлено. Той е в състояние да излъже, но не и да приеме вината си. Има непоносимост към критиката. Не може да скъса с миналото си и най-вече с неприятните изживявания от детството си. Неподлежат на контрол непрекъснато променящите му се настроения, които натрапва на всички.
Най-лош вариант: Вглъбен в себе си непрокопсаник. Нищо не е в състояние да промени мнението му. Опитва се да създаде погрешното впечатление, че е спокоен и търпелив, а всъщност е сръдлив и неврастеничен. Приема всички околни за мързеливци, които влачи на буксир, ненавижда хората, които са в добро настроение и прави всичко възможно да им го развали.

На Раците не бива да се предлага прекалено голямо възнаграждение и бързи резултати, защото това ги прави мнителни. Ще решат, че е неестествено и даже, че има нещо противозаконно. От Раците не може да се очаква алтруизъм или желание за експерименти. Те много ясно и точно си представят каква част от благата им се полагат и при това е желателно да ги получават постепенно, за да знаят, че имат перспективи.
Раците не обичат резултати, които се получават изведнъж. В личния живот е добре да бъдат провокирани да правят по-широки жестове за някого, защото по този начин те се чувстват силни и добри.

Ако искате да съблазните Рак не бъдете агресивни. Много по-голям ефект биха имали „случайни” докосвания и неангажиращо поведение. Трябва да прецените момента и да дадете възможност на Рака да се чувства удобно, защото при първите сексуални контакти той ще бъде доста скован.
Раците предпочитат класиката в секса, готови са да преотстъпят водещата роля на партньора. Обичат проявите на нежност и целувките. Впечатляват ги стилното бельо и изящните аксесоари. Ракът е чувствителен и всичките му действия зависят изключително много от емоционалната настройка.
Той търси разбиране, одобрение и поддръжка. Ако ги получи е в състояние да прави секс по-често от Овните и по-разнообразно от Близнаците. Но трябва да бъдете изключително внимателни – достатъчна е дори една неподходяща (макар и справедлива!)дума, наърняваща мъжкото му самолюбие и Ракът ще ходи мрачен и сърдит седмици наред, лишавайки от от нежност и себе си, и вас. Нека първата крачка бъде ваша, защото Раците не познават думичката „извинявай”. Класическият Рак просто ще мрънка, ще сумти, ще се сърди и ще търси причините за нещастието си навсякъде другаде, но не и у себе си.
Сексът е една от най-силните ви връзки с Рака. В случай, че постигнете хармония и се съобразявате с желанията му, Ракът ще е ваш до края на живота си. Ако на всичкото отгоре приемете безрезервно неговите капризи, променливи настроения, неочаквани избухвания и склонност към самосъжаление, то Ракът никога няма да ви изневери.

Лъв
23 юли – 22 август
2012г- очаква Ви красива любов

Лъвът е властен, благороден и изпълнителен. Постига целите си с лекота, за това хората го обожават и им харесва да му помагат. Дисциплиниран, умее да прилага властта си.
За съжаление лъвът може да бъде и изключително честолюбив, суетен и лицемерен. Не приема НЕ за отговор, много често е повърхностен в оценките си.
Най-лош вариант: Мързеливец! От най-ранно детство се впуска в пиянски оргии. Егоцентризма и високомерието му са в състояние да отровят живота на целия свят. Всички трябва да се въртят около него и едновременно с това, ако е възможно, да работят вместо него. Нищо не може да разклати увереността в собственото му величие, важност и непогрешимост.

Лъвовете са творчески натури и много често се съгласяват да работят безвъзмездно, просто от интерес към дадената дейност. Добре е финансовите взаимоотношения да се уредят още при започване на съвместната дейност, защото Лъвът изключително радко пръв заговорва за пари и при това, ако няма конкретна уговорка той разчита, че възнаграждението ще бъде достойно за царствената му особа. Ако се получи разминаване между действителното заплащане и очакванията на Лъва, то той ще обърне гръб на този партньор завинаги.
В личните си взаимоотношения не е склонен да прави щедри жестове и пищни подаръци и то не защото е стиснат, а защото се опасява, че това би се възприело като отплата за нечие внимание. Лъвовете правят жестове само по собствено желание и то, ако имат вдъхновение за това. Ситуацията е по-различна с постоянните им партньори, към тях Лъвовете са изключително грижовни и щедри.
Ако имате близки взаимоотношения с Лъв трябва много да внимавате как инвестирате средствата си, да разберете неговото чувство за мярка, защото в противен случай може да си помисли, че сте или ненаситни, или прекалено щедри.

За да съблазнита Лъва е достатъчно да отреагирате на вниманието му към вас по съвсем естествен начин – без превземки и театралничене. Лъвът много държи както на собственото си достойнство, така и на това на другия. Нормалният Лъв никога няма да остави без внимание представител на другия пол.
В секса Лъвът играе главната роля, той е активен и страстен, предпочита да прави секс на светло, не обича излишните акробатики, с него можете да дадете воля на емоциите си, да се отпуснете напълно и да изпитате невероятно удоволствие.
В никакъв случай не давайте на Лъва повод за ревност. Даже мисълта, че той не е единствен може да го извади от равновесие и да охлади всичките му страсти. Напротив, трябва непрекъснато да му повтаряте колко е ценен за вас и колко неговата сексуалност е неповторима. И всичко това е добре да се прави най-вече в компания. Лъвът ще ви бъде безкрайно благодарен/а, че поддържате романтико-героичния му образ пред останалите. Насаме можете и да го критикувате, но никога пред свидетели.
Лъвът не понася самотата и неизвестността. Ако често го оставяте да скучае непременно ще ви изневери. Същото ще направи и ако прекалено често му правите сцени, свързани с плач и сръдни.

Дева
23 август – 22 септември
2012г- очакват Ви успехи в работата

Девите са логични, чувствени, последователни и отговорни, повече интелектуални, отколкото емоционални.
Могат да бъдат обаче и консервативни, доста еднообразни, прекалено детайлни и критични.
Най-лош вариант: Уникален скъперник, ограничен и заядлив. Не умее да импровизира, прави се на тежкар, мисли бавно, взима решения трудно. Най-много стари моми и ергени има сред Девите.

Според Девите доброто материално състояние се постига не толкова с добри приходи, колкото с пестеливост и икономии. Девите могат да похарчат много повече за чужди или полупознати хора, за да не ги помислят за скрънзи, отколкото за себе си и семейството си.

За да съблазните Дева използвайте класическия сценарий – вечеря на свещи с бутилка изискано вино. В секса, както и навсякъде другаде, Девата предпочита предварително да знае правилата – какво ви харесва, какво не ви харесва и до къде може да се стига с експериментите.
За да продължи връзката ви по-дълго е добре непрекъснато да го/я хвалите колко добър/а любовник е. Девите не винаги успяват да почувстват партньорите си и на моменти затварят очи и сами изживяват екстаза си.

Везни
23 септември – 22 октомври
2012г- забавете темпото, имате нужда от почивка

Везните са честни, искрени и деликатни. Имат високи критерии за красота и естетика, верни приятели, много разумни. Те лесно се привързват и то от сърце, а не от меркантилност.
Стараейки се обаче да удовлетворят всички капризи на околните загубват индивидуалността си. Прекалено са отнесени и непрактични. Склонни са да проявяват привързаност дори към хора, които са безразлични към тях.
Най-лош вариант: Сълзливи и сантиментални до самоизмама. Отъждествяват целия си живот с някаква ясна само на тях идея. Не умеят да откажат или твърдо да защитят позицията си и не са в състояние да поемат отговорност. Всички причините за неприятностите им са винаги извън тях.

Везните предпочитат друг да се занимава с финансовите дела. Най-добре за тях би било, ако някой съхранява парите, а те могат да получават колкото им трябва след обсъждане на нуждите. Когато пазаруват Везните винаги търсят доза романтика – биха купили нещо не защото е практично, а защото ще си представят изключително романтичен епизод, свързан с въпросната покупка.
Везните определено държат първото място по умение да флиртуват. Но това не бива да ви заблуждава, че биха ви допуснали достатъчно близко до себе си.
За пълноценен секс на Везните им е нужна подходяща обстановка, създаваща настроение. Пригответе се за нескончаема любовна игра, която ще развихри фантазията им, за много ласки и целувки. Не забравяйте да държите инициативата в свои ръце и непрекъснато да ги обсипвате с комплименти. Това ви гарантира, че ще преживеете най-фантастичната любовна нощ.

Скорпион
23 октомври – 22 ноември
2012г- разчитайте повече на себе си

Скорпионите са духовно верни, неуморими и точни, приятели, на които може да се разчита.
Могат да се проявяват обаче и като кариеристи и ревнивци, със собственическо отношение към близките и семейството си. Много злопаметни.
Най-лош вариант: Променлив, лъжлив интригант и то просто заради самата интрига. Скорпионът е интелигентен хищник, ревнува другия, но пази свободата си. Обича и мрази еднакво – до смърт.

Скорпионите умеят да оценяват парите. Мнозина от тях се насочват именно към финансовата сфера. Ако Скорпионът си постави за цел парите, той просто бива обсебен от тази идея, което изобщо не свършва добре. В най-добрия случай Скорпионът успява да разбере, че не парите са най-ценното, а времето и ако непрекъснато се стреми към печалба просто ще си пропилее живота.

Скорпионът не може да бъде съблазнен с прозрачни намеци. Ще ви трябва перфектен външен вид и скромно поведение. Скорпионът е завоевател, той трябва сам да отвоюва жертвата, а не да чака на готово. В секса има нужда от силни емоции и разнообразни експерименти.

Стрелец
23 ноември – 21 декември
2012г- очакват Ви щастливи моменти

Стрелецът е верен и предан приятел, добър слушател, благороден и романтичен, добър родител.
В същото време може да не направи разлика между грубост и прямота. Липсва му прагматичност, прекалено оптимистичен, няма реална оценка за възможностите си, разсеян.
Най-лош вариант: Любител на повърхностните игрички, хвърля се към проблемите с главата напред, но след като си строши главата, целият свят трябва да се върти около него, да го обгрижва и да му съчувства. Любовта е състезание, в което се втурва, но никога не стига до финала.

Стрелците се отнасят доста неангажирано към парите. Не са склонни да икономисват и спестяват, колкото и пари да имат, веднага ще им намерят място. Жените Стрелци държат на марковите стоки, независимо от цената, та дори им да се наложи да вземат заем. Те са щедри, склонни са да дават пари на заем, дори и връщането им да се забави ще изчакат търпеливо. Не са дребнави, скъперници и циции. На околните им се струва, че парите на Стрелеца едва ли не падат от небето, защото Стрелците харчат с широка ръка, но често губят на хазарт или лотария. Тяхното финансово състояние винаги е нестабилно.

Трудно е да накараш Стрелеца да се влюби. Доста по-лесно е да осъществиш физически контакт – той лесно се поддава на провокация, бързо се възбужда, а останалото си идва от самосебе си. Но пригответе се психически – това може да е единствения път, когато сте били с този Стрелец – той е удовлетворил любопитството си и вече няма интерес към вас.
Стрелеца е силно сексуален и харесва разнообразието. Той може да общува едновременно с няколко обекта на сексуалните си желания, но винаги ще обича само един (една). Връзката с такъв мъж е подходяща за жена в напреднала възраст или за семейна жена, която търси временна връзка, осигуряваща качествен секс. Стрелецът е виртуозен любовник, усеща партньорката си и удовлетворява желанията й.

Козирог
22 декември – 20 януари
2012г- ще сте спокойни и уверени

Козирозите са организирани и дружелюбни, верни приятели. Те умеят да управляват живота с и са далновидни. Целеустремени са и винаги достигат набелязаната цел настойчиво и упорито.
Понякога са склонни към песимизъм и меланхолия. Прословутата им целеустременост ги прави егоистични, а често и съвсем арогантни кариеристи. Подозрителни са, ако усетят несигурност в позициите си се депресират.
Най-лош вариант: Деспот – заядлив и дребнав. Рядко срещана комбинация между мания за величие и комплекс за малоценност. Създава впечатлението, че има здравословни проблеми и е на края на силите си, а всъщност повечето Козирози доживяват до дълбока старост в цветуща кондиция.

Първоначално Козирогът може да ви създаде впечатлението, че е скъперник, но това не е така. Просто той никога няма да похарчи пари за хора, които вижда за първи, а може би и за последен път.
Козирогът знае цената на парите и никога не ги хвърля на вятъра. Той е от типа хора, които винаги са финансово обезпечени и това е резултат от прагматичния му начин на мислене. Неговата максима е: „скъпото винаги излиза евтино!” Пазарува разумно. Вещите, които купува трябва да му служат дълго и надеждно, за това предпочита фирмени стоки, които вече познава. Козирогът инвестира само в компании с утвърден авторитет, където печалбата е поне на 90% сигурна.

Козирогът е в състояние да направи всяка среща уникална. Той е уверен в леглото, сериозен, стеснителен и в началото трудно започва интимната връзка, но с времето и в тази област реализира лидерските си способности. Необходимо е само да преодолее собствената си мнителност и да се почувства обичан.
Не може да се каже, че е склонен да проявява сексуални фантазии, защото даже в секса Козирогът си изработва динамични стериотипи още в младежките години и прави само онова, което счита за правилно, според собствените си критерии, които никога не би променил.

Водолей
21 януари – 19 февруари
2012г- очакват Ви усмивки и победи

Водолеят е скромен, не се стреми към надмощие. Добър приятел и добър съветник. Духовно предан.
Понякога е прекалено разнопосочен. Не признава никакви ограничения, в спремежа си да осъществи всички свои увлечения става повърхностен.
Най-лош вариант: Безличен. Клюкар, прахосник, майстор по сътворяването на всякакъв вид неприятности, най-вече на себе си. Дълбоко в душта си е скъперник и се срамува от това.

Водолеят приема парите с максимата „колкото-толкова”. Водолеят е романтик и той никога не превръща парите в смисъл на живота си, той никога няма да робува на парите и дълбоко в душата си приема с насмешка онези, които го правят. За него най-важното е да получи колкото му е необходимо. Ако Водолеят намери занимание, което му допада, той ще му се отдаде изцяло и напълно, без да мисли за материалните резултати и духовни почести.

Водолеите са свалячи, но винаги търсят недостижимия идеал. Мъжете обикновено не се женят рано.Условно могат да се разделят на 2 групи:
- възвишени, образовани, интелектуалци, всестранно развити мъже. При тях ври и кипи от обожателки. Те лесно се влюбват, но и бързо се оттеглят, осъзнавайки колко е далеч обекта на влюбването им от идеала, който са си създали. Тези Водолеи имат имат по-силно развита интелектуалност, отколкото сексуалност.
- първични, пробивни, с по-силно развита сексуалност и склонни към по-трайни връзки.

Риби
20 февруари – 20 март
2012г- време за почивка

Рибите са честни и склонни към компромис. Имат прекрасно чувство за хумор. Изпълнителни, интуитивни и склонни към съчувствие.
В същото време са зле организирани, неуверени, разсеяни, идеалистични. Нямат позиция. Не умеят да управляват парите си и ги поверяват на безотговорни личности.
Най-лош вариант: Те познават всичко и всички, само не и себе си. Животът им е като разграден двор, където всеки може да прави каквото си поиска. Боледуват от всякакви известни и неизвестни болести. До края на живота си имат несподелени увлечения, за които не си признават от страх, че ще загубят авторитета си.

Те имат изключително странно отношение към парите. Хем не са стиснати, хем пък биха могли да се лишат от покупката на много необходими и практични неща, които ще са им полезни, защото ги считат за глезотия. В същото време могат да пръснат огромни суми за такси или ресторант. Рибите нямат проблем да се задоволят с онова, което имат и не робуват на вещоманията.
Много рядко се случва представителите на този знак да са в стабилно финансово състояние, защото рядко се захващат с доходоносни професии. Рибите също така трудно балансират доходите и разходите си, защото много често взимат заеми. И което е по-интересно, всички са склонни много лесно да им дадат пари на заем, защото за Рибите не е никакъв проблем да предизвикат съчувствие у когото и да било. Е, те връщат заемите си, но не винаги на време, защото никога не знаят с колко пари разполагат.

Обикновено се предполага, че Рибите, като пасивен знак трябва да имат активен партньор. Това до някъде влиза в противоречие със задачата на мъжете Риби – от една страна те трябва да са инициативни, а от друга (не дай, Боже) да се изложи от превъзбуда. Ако дамите са прекалено настоятелни, това непременно довежда провал в отношенията с мъж Риба – той се плаши от настъпателност. Ней-добре е да бъде оставен да осъзнае желанието си.
Партньорката му трябва да бъде изключително търпелива – да не се натрапва, но и да не показва отегчение. Той не е склонен да бъде зачисляван към групата на постоянните „ухажьори” и щом усети, че „свири втора цигулка” е готов да обърне гръб и да се откаже. Мъжът Риби просто е създаден за изискан и разнообразен секс. Показва неизчерпаема фантазия, великолепно разбира жената и предусеща всичките й желания. Не бива да се забравя, обаче, че той вижда любимата си през призмата на собствената си фантазия и в никакъв случай не трябва да разрушавате илюзиите му. Той страшно болезнено ще възприеме подобно разочарование.


2011-11-29
Квартала
КОМЕНТАРИ Влезте в своя профил за да можете да добавите коментар
Няма коментари.