РЕКЛАМА
Сешоари
ВХОД
ПОСЛЕДНО РЕГИСТРИРАНИ
Male


Години: 32
ПРИЯТЕЛИ
Gudasoft.com www.gudasoft.com
"Около нас" » Благотворителна инициатива на Национално Движение Квартала:”Моето различно лято”
Normal_img_0523

Броени дни остават преди края на учебната година и започване на лятната ваканция, очаквана с нетърпение от малки и големи ученици. Национално Движение Квартала, съвместно с няколко столични училища, организира благотворителна инициатива под наслов „Моето различно лято”, която има идеята да събере от малки и големи (както от учениците, така и от техните родители и будни граждани) старите, излишни и ненужни спортни принадлежности, пособия и екипировка ( топки, настолни игри, пособия за рисуване, моделиране) за деца, лишени от родителски грижи.
Кампанията цели да насърчи и предизвика съпричастност у младите към техните връстници в неравнопоставено положение, да ги ангажира социално и емоционално с тяхната съдба, като и да положи основите на една съвместна ежегодна инициатива, в която Национално Движение Квартала и българското училище са равноправни партньори.
Описание на картинката
Ефектът от кампанията е децата имащи нужда от подкрепа, здраве, сила и надежда да получат възможност активно да спортуват и забавляват през лятната ваканция, също така и да привлечем вниманието на подрастващото поколение върху проблените в съвременното ни общество, както и да предложим на младите възможност за активна гражданска ангажираност. Тази инициатива цели да донесе лъч топлина, радост и усмивки в сърцата на деца, лишени от родителски грижи и допринесе за едно по-добро настроение в очакване на ваканцията. Да помогнем на децата да изразят подкрепата си за децата, не само на думи, а и на практика, като засвидетелстват своето внимание, загриженост и обич.


2012-05-07
Квартала
КОМЕНТАРИ Влезте в своя профил за да можете да добавите коментар
Няма коментари.