РЕКЛАМА
Сешоари
ВХОД
ПОСЛЕДНО РЕГИСТРИРАНИ
Female


Години: 43
Male


Години: 32
ПРИЯТЕЛИ
Gudasoft.com www.gudasoft.com
АКТУАЛНО kvartala@kvartala.bg » ДИПЛОМИРАНЕТО НА ВИПУСК 2012 НА АМЕРИКАНСКИЯ КОЛЕЖ В СОФИЯ
Normal_dscn0581

ОФИЦИАЛНАТА ЦЕРЕМОНИЯ ПО ДИПЛОМИРАНЕТО НА ВИПУСК 2012 НА АМЕРИКАНСКИЯ КОЛЕЖ В СОФИЯ ЩЕ СЕ СЪСТОИ НА 18 МАЙ 2012 г., ПЕТЪК, ОТ 17:00 ч.

Тържественото слово ще произнесе г-н Димитър Бербатов. Специален гост на церемонията ще бъде г-жа Сюзън М. Сатън, Заместник-посланик на САЩ в България.

Сред официалните гости на церемонията ще присъстват членове на Борда на настоятелите на Колежа от САЩ, сред които Н. Пр. Сол Полански, бивш посланик на САЩ в България, и д-р Роджър Уитакър, първият Президент на Колежа след повторното му откриване през 1992 г. и настоящ Председател на Борда на настоятелите.

Встъпителното слово ще произнесе д-р Пол К. Джонсън, Президент на Американския колеж в София. Приветствие към завършващия випуск ще отправи д-р Уитакър. Обръщение към съучениците си и гостите ще направи и ученикът с най-висок успех от Випуск 2012, г-н Кристиан Кираджиев.

Випуск 2012 е шестнадесетият випуск на възстановения Американски колеж, който отвори повторно врати през 1992 г. По време на тържествената церемония ще бъдат връчени дипломите на общо 125 ученици, успешно завършили петгодишния курс на обучение.
Описание на картинката
Американският колеж е едно от най-старите американски училища извън пределите на САЩ, основано през 1860г. През 2010 година Колежът чества 150 години от основаването си. Колежът е утвърден от Министерството на образованието и науката и акредитиран от Американската акредитационна образователна асоциация MSACS и от Международната бакалауреатска организация (IBO). При успешното завършване на петгодишния курс на обучение учениците получават две дипломи за средно образование – българска и американска.
Описание на картинката


2012-05-17
kvartala.bg
КОМЕНТАРИ Влезте в своя профил за да можете да добавите коментар
Няма коментари.