РЕКЛАМА
Сешоари
ВХОД
ПОСЛЕДНО РЕГИСТРИРАНИ
Male


Години: 32
ПРИЯТЕЛИ
Gudasoft.com www.gudasoft.com
"Около нас" » Олимпийският огън пристигна от Гърция във Великобритания,
Normal_london_olimpic_games

От 27 юли до 12 август 2012 г. в Лондон ще се проведат Летните олимпийски игри.

Огънят за Олимпийските игри в Лондон през това лято бе запален в Древна Олимпия в Гърция.
Актриса, облечена като древна жрица запали огъня, като използва огледало за привличане на слънчевите лъчи.
Описание на картинката
В четвъртък факелът бе предаден от организаторите на стадиона „Панатинайкос” в Атина на британската делегация, водена от дъщерята на кралица Елизабет II принцеса Ана.

Английската футболна звезда Дейвид Бекъм разкри, че очаква ангажимента си като факлоносец на Олимпийския огън с голямо вълнение. Той е е специален посланник на Игрите и с огромна заслуга за спечелване на домакинството.
Описание на картинката
“За мен е чест да нося олимпийския огън. Гордея се с това, че съм част от нещо такова. Това е символ на мира и нещо, което ще помня цял живот”, обяви Бекъм.
Днес, 19 май, военни от 771-ата ескадрила на британските ВВС ще качат факела на борда на хеликоптер „Sea King”, който се използва за спасителни операции. Екипажът му ще го закара до графство Корнуол.
Цялата щафета ще продължи 70 дни, тя ще включва осем хиляди души, огънят ще преодолее дължина от 8 хиляди мили – 12 900 км и ще мине през всички региони на страната, във всички графства на Англия и административни области на Шотландия, Уелс и Северна Ирландия.
Церемонията ще приключи на 27 юли на олимпийския стадион в Стратфорд Лондон, където на специална церемония ще бъдат открити Летните олимпийски игри.


2012-05-19
квартала
КОМЕНТАРИ Влезте в своя профил за да можете да добавите коментар
Няма коментари.