РЕКЛАМА
Сешоари
ВХОД
ПОСЛЕДНО РЕГИСТРИРАНИ
Male


Години: 33
ПРИЯТЕЛИ
Gudasoft.com www.gudasoft.com
Национално Движение Квартала » "Моето различно лято" -благотворителна акция организирана от Национално Движение Квартала.
Normal_996-smile

Кой? Национално Движение Квартала
Кога? 7 юни, 17.30
Къде? Дом Асен Златарев, кв.Надежда, ул.Сава Филаретов 23.

Броени дни остават преди края на учебната година и започване на лятната ваканция, очаквана с нетърпение от малки и големи ученици. Национално Движение Квартала, съвместно с Американския колеж и 122-ро ОУ „Николай Лилиев”, организира благотворителна инициатива под наслов „Моето различно лято”, насочена в подкрепа на децата, лишени от родителски грижи, в дом Асен Златерев –София.
Кампанията цели да насърчи и предизвика съпричастност у учениците към съдбата на децата от социалните домове, да ги ангажира емоционално, като и да положи основите на една съвместна ежегодна инициатива, в която Национално Движение Квартала и българското училище са равноправни партньори. Дарявайки свои вещи, пособия за игра на друго дете, те даряват радост и възможност. Лятната ваканция е свободно време, време за игра, за четене, рисуване и спорт, прекрасно време, еднакво важно за всички деца.

Ефектът от кампанията е децата, имащи нужда от подкрепа, здраве, сила и надежда да получат възможност активно да спортуват и забавляват през лятната ваканция, също така и да привлечем вниманието на подрастващото поколение върху проблемите в съвременното ни общество, както и да предложим на младите възможност за активна гражданска ангажираност. Тази инициатива цели да донесе лъч топлина, радост и усмивки в сърцата на деца, лишени от родителски грижи и допринесе за едно по-добро настроение в очакване на ваканцията. Да помогнем на децата да изразят подкрепата си за децата, не само на думи, а и на практика, като засвидетелстват своето внимание, загриженост и обич.
Благотворителната акция се осъществява с любезното съдействие на сладкарници „Неделя”.
Национално Движение Квартала е неправителствена организация, в която членуват граждани от всички сфери на дейност: представители на артистичните среди, спортисти, журналисти, бизнесмени и бизнес дами и др. Сред нас са имена като Желяз Турлаков, Маги Малеева, Калин Терзийски и много други.


2012-06-02
www.kvartala.bg
КОМЕНТАРИ Влезте в своя профил за да можете да добавите коментар
Няма коментари.