РЕКЛАМА
Сешоари
ВХОД
ПОСЛЕДНО РЕГИСТРИРАНИ
Male


Години: 32
ПРИЯТЕЛИ
Gudasoft.com www.gudasoft.com
"Около нас" » Плосък корем? Да, защо не!
Normal_image

Как да направим корема си плосък и стегнат?
Ако смятате да зарежете всякакви мазни храни, не го правете.
Високомазнинната би могла не само да спре растежа на коремчето, но и също така да го редуцира, защото се бори с натрупаните тлъстини.
Например т.нар. мононенаситени мазнини предотвратяват напрупването на висцериалните мазнини, причиняващи големи вреди на тялото. Според скорошно проучване, съдържанието на мононенаситени мазнини в тялото намалява натрупването на мазнини около корема.

Освен това те помагат за лечение на болестите на сърцето, черния и белия дроб и бъбреците. Полезни са и за лечение на рак на белите дробове и гърдата. Можем да ги открием в зехтина, ядките, авокадото и шоколада.

Въздухът също добавя обем на корема. Така че яжте бавно, не отваряйте широко уста, защото заедно с храната през хранопровода навлиза и въздух. Откажете се от газираните напитки – мехурчетата вътре в тях също придават обем на корема. Избягвайте фасула, зелето, крушите и цитрусовите плодове – водата в тях образува газове. Освен това забравете солта и дъвката – докато дъвчите, въздухът навлиза в хранопровода и след това в стомаха. И последният съвет е хранете се редовно.

Тайната е да започнете да ядете по 5-6 по-малки порции на ден, вместо 3 големи, главни ястия. Това ще помогне да стопите коремните мазнини, като няма да се наложи да стоите гладни.

Малките, поемани през равни интервали от време порции, също така ще стимулират метаболизма ви, като тялото ще започне да изразходва повече енергия, съответно да консумира повече „суровини", каквито са мазнините.

Широко препоръчван хранителен режим е този, при който започваме деня с богата закуска и ограничена вечеря.

Разбира се, самата храна също е от значение.

Храните, които ще ви помогнат да стопите коремче са риба, зеленчуци, плодове и черен шоколад. Наблегнете предимно на тези.

Противно на тях, важно е да се въздържате от консумация на храни, богати на наситени мазнини, като пържено, ориз, картофи, бобени растения и ядки и богати на захар –млечни шоколади, всякакви сладкиши и т.н.

Течностите също са от значение: никакво газирано, никаква бира, никакво мляко и млечни шейкове, никакви сокове с изкуствени подсладители.

Най-добре пийте просто вода.

Тя е жизненоважна за тялото и спомага на организма ни да функционира правилно, включително и да гори мазнините по-успешно.

Така че, пийте колкото може повече вода и натурални фрешове.


2013-08-30
Красимира Дуковска
КОМЕНТАРИ Влезте в своя профил за да можете да добавите коментар
Няма коментари.