РЕКЛАМА
Сешоари
ВХОД
ПОСЛЕДНО РЕГИСТРИРАНИ
Female


Години: 32
Male


Години: 34
ПРИЯТЕЛИ
Gudasoft.com www.gudasoft.com
"ЗАВИСИМОСТИТЕ" с Желяз Турлаков jeliaz.turlakov@kvartala.bg » Желяз Турлаков
Normal_img_0578

Познаваме Желяз Турлаков като автор на поредица от статии за www.kvartala.bg
Срещите с него винаги са интересни, заради задълбочените анализи, сериозното отношение към проблематиката, засягаща децата и младежите и превенцията на употребата на наркотични вещества. Самият той е баща на две момчета, винаги изражението му става сериозно, щом започнем да говорим за това колко голям е проблемът с наркотиците в нашия град, във всеки квартал, около училищата, в заведенията, предлагането е толкова близо до децата ни, че буквално по-лесно се купува синтетична дрога, отколкото пица.
Желяз е предложен за кмет на най-големия софийски квартал-Люлин и за общински съветник, като представител на гражданската общност в листата на партия Нова Алтернатива. Колегите му вярват, той е свикнал да работи с хора и за хората, ходи на работа с колело, пази околната среда, обича града си и иска да го остави по-модерен за следващите поколения.
Николай Цонев Партия Нова Алтернатива дава възможност на граждани, без политическа обвързаност да участват на изборите през листата им, дори да се кандидатират за кметските места, виждаме така жадуваната „пряка демокрация” в действие. Граждани във властта. Политическите партии стават все по-отворени към идеята, а ние дали сме? Ще гласуваме ли за кандидатите, които ни представляват, които са нашия глас, очи и съвест, ще подкрепим ли промяната?
Желяз Турлаков-кандидат-кмет за район Люлин и общински съветник!
Гласувай за промяната! Заедно можем да разбием статуквото!


2015-08-28
Красимира Дуковска-създател и главен редактор на сайта www.kvartala.bg
КОМЕНТАРИ Влезте в своя профил за да можете да добавите коментар
Няма коментари.